Köpvillkor

Beställning och leverans

Efter lagd beställning skickas en bekräftelse via e-post. Vi levererar inom Sverige, Danmark samt Finland.
Leverans sker normalt inom en till två arbetsdagar från att vi har fått din beställning. Om det är direktlevernas (ej i lager) från Europa är leveranstiden ca: 5-7 arbetsdagar.
Vid ej uthämtad försändelse kan administrativa kostnader debiteras.
Vänligen kontakta oss om ni behöver mer tid för att hämta ut ert paket.

Faktura & beställning genom beställningsunderlag

Du som är företagare eller privatperson har möjlighet att handla hos oss med 30 dagars faktura.
Detta alternativ finns i kassan, men du kan också maila/ringa till oss så hjälper vi dig manuellt.
Fakturan kommer skickas direkt från oss och en kreditbedömning kommer att göras.

Företag kan även skicka beställningsunderlag direkt till info@industia.se. När beställningen är behandlad skickas orderbekräftelse till angiven mailadress. Vi behandlar ordrar alla vardagar inom 1-3 timmar.

Betala med Klarna

Välj mellan att betala direkt, senare eller lite då och då. Med Klarna kan du betala på det sätt som passar dig bäst. Och dessutom får du alltid Klarnas köparskydd.

Ångerrätt (gäller inte företag)

Om du inte är nöjd med en vara skickar du tillbaka den och betalar endast för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka inom 30 dagar i originalförpackning samt oförändrat skick tillsammans med retursedel och faktura.

Varor som är specialanpassade efter kundens önskemål

Kunden har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar inom rimliga gränser. Dock får varan inte användas ovårdat och ska returneras i nyskick. Avdrag för värdeminskning utöver öppnad förpackning och rimlig användning kan som mest uppgå till 20% av varans pris.

Transportskador

Om varan har transportskadats ska du anmäla till transportbolaget DHL. Detta ska anmälas omgående!
https://www.logistics.dhl/se-sv/home/kontakta-oss.html Kontakta även oss via mail: info@industia.se

Priser

Priset på websidan gäller, vi reserverar oss för momsändringar, pris- och valutaförändringar som står utanför vår kontroll.
Rätt till ändring i sortiment, produktutförande och priser förbehålles.


Garanti

Vi lämnar garanti på livstid vid fabrikationsfel eller materialfel. Spara alltid din faktura, som gäller som garantisedel. Livstidsgaranti gäller alla produkter som inte har brukats felaktigt samt bearbetande verktyg. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror en olyckshändelse efter du fått varan eller om du låtit bli att följa-och serviceanvisningar. Vi är aldrig ansvariga för direkta eller indirekta skador, inklusive, men inte begränsat till förlust av vinst. följskador, immatriella skador, affärs- eller miljöskador för kunden eller tredje part.

Reklamation

Vid en eventuell tvist följer vi ARNs rekommendationer. Enligt konsumentköplagen har du tre år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande om felet inom skälig tid efter det att du upptäckt det. När garantitiden har gått ut är det köparen som ska bevisa att felet fanns från början. Eventuell återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet. Beloppet som återbetalas är inklusive frakt, skatt och avgifter.

Personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till industia.se hanteras respektfullt och varsamt. Vi följer Dataskyddsförodningen, GDPR.
Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU och EES länder. Läs mer om vår integritetspolicy HÄR.