Sommarkampanj – Italienska hetvattentvättar från IPC – H28 & H50

Hetvattentvättar

Hetta upp sommaren med vår nya kampanj! Vi har just nu ett fantastiskt erbjudande på två av våra mest populära hetvattentvättar. – 170bar och 190bar. Dessutom ingår tillbehör.

Kampanj 1:
IPC Hetvattentvätt inkl. vinda PW-H50/4 D1915P4T 190bar

PW-H50/4 är en modern och kraftig hetvattentvätt, byggd för optimal prestanda med robust konstruktionon, god driftsäkerhet och låg ljudvolym.
Lågvarvig mässingspump med keramiska kolvar. Stående brännkammare med dubbel värmespiral utnyttjar värmeenergin maximalt.
Alla elektriska komponenter i instrumentpanelen har 24 volt styrström, detta ger lång livstid på dessa komponenter.

PW-H50/4 levereras med ett styrsystem som automatisk slår av spänningen efter 20 minuters inaktivitet. Genom att aktivt återställa med av/på knappen blir maskinen åter klar för användning.
Tillsättning av rengöringsmedel styrs från maskinen genom inbyggd keminjektor för påläggning av kem.
Detta är den perfekta hetvattentvätten för användare som önskar hög vattentemperatur kombinerat med hög vattenmängd, t ex tvätthallar for tungtransport, lantbrukare, entreprenörer, bilverkstäder och industri.

Tillbehör som medföljer

 • PW-H50/4 D1915P4T 190bar – art: IDAC41048
 • Vinda för 15m högtryckslang – art: KTRI40235
 • 15m slang
 • Högtryckspistol
 • Tvättlans
 • Keminjektor för påläggning av kemikalier vid både högt och lågt tryck.


Kampanj 2:
IPC Hetvattentvätt PW-H28/41713 170bar

PW-H28 är en liten, mobil, kompakt och effektiv trefas hetvattentvätt. Maskinen är utrustad med en kraftig kolvpump av mässing med keramiska kolvar. Maskinen har en förbränningskammare av rostfritt stål för maximal värmeöverföring. Enkel och funktionell design gör den användar-och servicevänlig. PW-H28 har ett pumptryck på 170 bar och ett vattenflöde på 13,3 lit/min.

Tillbehör som medföljer: 

 • Högtryckspistol
 • Enkellans
 • 15m slang

  Kan även utrustas med vinda.


Om IPC
Sedan sin start på 60-talet har IPC varit en pionjär inom utvecklingen av högkvalitativa rengöringsmaskiner som har förändrat sättet vi rengör. Med en historia av innovation och genomgående kvalité har IPC:s sortiment av maskiner designats för att erbjuda oöverträffade rengöringsresultat, effektivitet och varaktighet. Idag är IPC världskända för sitt precisionskapade av rengöringsmaskiner som är byggda för att möta de tuffaste rengöringskraven och är finns i industrier över hela världen.

Sommarkampanj - Italienska hetvattentvättar från IPC - H28 & H50
´